Benvinguts a Ràdio Gironella, la veu del poble

Amb motiu del confinament per la Covid-19, hem fet una ràdio online. Convidem a tothom a participar d’aquest projecte que ha de ser el de tots els vilatans i vilatanes. 

ESTUDI RADIO GIRONELLA EQUIPS DE SO I LLUM SONORITZACIONS ACTES INSTITUCIONALS
NOTÍCIES DE GIRONELLA
NOTÍCIES DEL BERGUEDÀ
 • Un centenar d’empreses s’acullen a les ajudes per la taxa d’escombraries del Consell Comarcal

  Un centenar d’empreses berguedanes de diferents sectors han rebut subvencions del Consell Comarcal del Berguedà per pal·liar els efectes negatius ocasionats per la covid-19 que les ha obligat a tancar.… La entrada Un centenar d’empreses s’acullen a les ajudes per la taxa d’escombraries del Consell Comarcal se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • El Berguedà estrena el patrocini de les bosses d’envasos a Berga

  Els ciutadans de Berga continuaran gaudint de bosses gratuïtes per fer la recollida d’envasos. El Consell Comarcal del Berguedà ha buscat la manera d’abaratir costos i mantenir la gratuïtat d’aquestes… La entrada El Berguedà estrena el patrocini de les bosses d’envasos a Berga se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • Nova distribució del cartipàs al Consell Comarcal del Berguedà

  El govern del Consell Comarcal del Berguedà ha aprovat la modificació del cartipàs de l’ens. La nova consellera Ariadna Herrada, que s’ha incorporat a l’executiu en substitució de Jordi Sabata,… La entrada Nova distribució del cartipàs al Consell Comarcal del Berguedà se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • Rosa Pujols, nova gerent del Consell Comarcal del Berguedà

  Rosa Pujols Castellà (Berga, 1975) és la nova gerent del Consell Comarcal del Berguedà i substitueix en el càrrec a Eduard Barcons Comellas. Pujols té un ampli coneixement del funcionament… La entrada Rosa Pujols, nova gerent del Consell Comarcal del Berguedà se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • El Consell Comarcal lliura els Plans Locals de Joventut a Avià, Casserres, Gironella i Puig-reig

  El Consell Comarcal del Berguedà ha lliurat els Plans Locals de Joventut als ajuntaments d’Avià, Casserres, Gironella i Puig-reig. El Servei Comarcal de Joventut ha donat suport tècnic als ajuntaments… La entrada El Consell Comarcal lliura els Plans Locals de Joventut a Avià, Casserres, Gironella i Puig-reig se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • El Consell aposta per una alimentació saludable en els cinc menjadors escolars que gestiona

  El Consell Comarcal gestiona cinc menjadors escolars de la comarca del Berguedà i aposta per una alimentació saludable amb criteris de sostenibilitat social i ambiental. Amb l’objectiu principal que l’alimentació… La entrada El Consell aposta per una alimentació saludable en els cinc menjadors escolars que gestiona se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • El Berguedà manté l’Esport Blanc Escolar tot i les restriccions derivades de la Covid-19

  El Berguedà manté la celebració del programa de l’Esport Blanc Escolar malgrat les restriccions imposades per la Covid-19. El Consell Comarcal i el Consell Esportiu han sumat esforços per tornar… La entrada El Berguedà manté l’Esport Blanc Escolar tot i les restriccions derivades de la Covid-19 se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • Oberta una nova convocatòria d’Avaluació i acreditació de competències professionals

  El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’Avaluació i acreditació de competències professionals. Aquesta convocatòria està destinada a persones amb suficient experiència laboral però… La entrada Oberta una nova convocatòria d’Avaluació i acreditació de competències professionals se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • “Queda’t a la Catalunya Central” obre nova convocatòria després de fomentar la contractació de 18 persones nouvingudes en dos anys

  El projecte “Queda’t a la Catalunya Central” ha ajudat en els darrers dos anys a la contractació de 18 persones nouvingudes a través de subvencions a empreses del territori. Ara,… La entrada “Queda’t a la Catalunya Central” obre nova convocatòria després de fomentar la contractació de 18 persones nouvingudes en dos anys se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.

 • El Consell realitza l’ampliació del Museu d’Art del Bolet de Montmajor

  Aquesta primavera, Montmajor tindrà enllestida l’ampliació de la segona planta del Museu d’Art del Bolet. Aquesta obra permetrà ampliar l’oferta didàctica i divulgativa d’aquest espai expositiu. Els treballs consisteixen en… La entrada El Consell realitza l’ampliació del Museu d’Art del Bolet de Montmajor se publicó primero en Consell Comarcal del Berguedà.