Festa de l'escuma - Parentesis Grup - 3 so llum lloguer equips altaveus microfons canons escuma videoprojector projectors patalles gegants pantalla gegant TV festes festa major animació infantil sonoritzacio concerts festivals actes esdeveniments fires megafonia convencions corporatius empreses il·luminació maquines de neu confeti fum disco discoteca dj deejay discomobil conciertos carnaval carnestoltes

Serveis

SONORITZACIÓ, IL·LUMINACIÓ I AUDIOVISUALS

Parentesis Grup, som una empresa especialitzada en equips de so, llums i audiovisuals. Ens avala una llarga experiència en el muntatge d’infraestructures acústiques i d’il·luminació. Cobrim tota mena d’esdeveniments des de casaments, actes per empreses, ajuntaments, entitats, escoles, etc.
Oferim serveis de lloguer d’equips de so, llums i audiovisuals. També els servei de producció i suport tècnic en qualsevol tipus d’acte.
PANTALLES GERGANTS PANTALLA GEGANT PANTALLA FILMACIO VIDEO GRAVACIO CONCERT FESTIVAL ALTAVEUS SO LLUM VIDEO(3)

Sonorització

Disposem de les primeres marques de referència en el sector, oferint el millor sistema de sonorització adaptat a cada tipus d’acte.
  • Sonorització professional de concerts i festivals amb sistemes Line Array.
  • Sistemes de microfonia sense fils d’alta gamma
  • Produccions tècniques personalitzades. Assessorament, visita tècnica i producció.
  • Personal tècnic qualificat.

Il·luminació

Il·luminació és un valor afegit per a qualsevol esdeveniment, donant una altra dimensió a la teva necessitat, provocant experiències sensorials úniques.

Disposem de tot tipus de material d’il·luminació en lloguer, caps mòbils beam, whash, spot, scanners, canons de seguiment, city colors, pars LED, il·luminació teatral, fresnels, retalls, pc’s, etc.

PANTALLES GERGANTS PANTALLA GEGANT PANTALLA FILMACIO VIDEO GRAVACIO CONCERT FESTIVAL ALTAVEUS SO LLUM VIDEO(5)
PANTALLES GERGANTS PANTALLA GEGANT PANTALLA FILMACIO VIDEO GRAVACIO CONCERT FESTIVAL ALTAVEUS SO LLUM VIDEO(2)

Audiovisuals

Els audiovisuals són importants perquè el teu esdeveniment marqui la diferència.

Per això posem a la teva disposició tota classe de solucions com pantalles gegants, pantalles led, projectors, etc.

També ens encarreguem de la creació de continguts audiovisuals per ser emesos a les pantalles.

Explica’ns com t’imagines el teu esdeveniment. T’assessorarem per oferir-te les millors solucions per dur-lo a terme.

Fotografia i vídeo

Especialitzats en casaments i actes corporatius per empreses, per tal d’immortalitzar els millors moments per poder mostrar o comunicar el teu dia.

 

Ens adaptem a les teves necessitats, fent fotografies, tant d’interior com d’exterior. Des dels preparatius fins a un àlbum complet.

 

Utilitzem tots els recursos per aconseguir les millors fotografies: càmeres, il·luminació, drons i tècnics especialitzats en esdeveniments. També tenim projectors i pantalles gegants, a més d’uns equips de so d’alta qualitat.

 

Però tan important és tenir els recursos tècnics com ser capaç de trobar els millors moments.
Apostar per la fotografia i vídeo en el teu esdeveniment o casament és garantia d’èxit. Si no et mostres a la societat i no et comuniques, no existeixes.
FOTOGRAFIA FOTO PHOTO VIDEO FILM PEL·LICULA AUDIOVISUAL FILAMCIÓ CÀMERA FOTOGRAF
FOTOGRAFIA FOTO PHOTO VIDEO FILM PEL·LICULA AUDIOVISUAL FILAMCIÓ CÀMERA FOTOGRAF(1)
FESTES LLOGUER EQUIPS SO I LLUM ALTAVEUS CARNAVAL FESTES ESCUMA ANIMACIÓ GUIRNALDES LLUM PANTALLA GEGANT MICROFON(3)
FESTES LLOGUER EQUIPS SO I LLUM ALTAVEUS CARNAVAL FESTES ESCUMA ANIMACIÓ GUIRNALDES LLUM PANTALLA GEGANT MICROFON(1)

Serveis tècnics per festes i esdeveniments

Tenim tot allò que et pugui fer falta perquè es parli de la teva festa. Explica’ns quina idea tens al cap i fes de la celebració una gran experiència.
A banda disposem de tots els equips de so i llum, així com el personal tècnic per cobrir la teva festa, t’oferim un ventall de serveis perquè no t’hagis de preocupar de res.

 

T’oferim la possibilitat del lloguer d’equips de so i llums. Però si no et vols preocupar de res, el nostre personal tècnic et podrà ajudar en la realització del teu acte.
Sí estàs buscant activitats i packs de festa, t’oferim: festes de l’escuma, animació, pantalles gegants, cinema a la fresca, disco & DJ’s i moltes possibilitats més.