Qui som

Som una empresa dedicada a la imatge i so professional, al lloguer de material per esdeveniments i a la realització de serveis per espectacles i celebracions, ja siguin de petit o gran format.

2 - 9 son_
IMG_0479

Que oferim

La quantitat i qualitat d’equips i elements que disposem, ens permet ser un col·laborador idoni per a un gran nombre d’organitzadors d’esdeveniments de tot tipus: hotels, escoles, entitats, institucions públiques i privades, etc.

 

El nostre compromís

El nostre compromís amb la satisfacció del client, ens porta a treballar amb equips d’alta gama per tal d’oferir en tot moment les darreres novetats tecnològiques. Així mateix el nostre personal està degudament format i titulat per tal de desenvolupar totes les tasques del seu lloc de treball.

 

1 - ANETO-
IMG_0961

Declaració jurada

Parentesis Grup disposa en vigor de totes les assegurances en matèria de riscos laborals, seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada.

També declarem l’alta a la Seguretat Social de tots els seus treballadors, així com d’estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l’Estat, Generalitat de Catalunya i Seguretat Social.

Tota aquesta documentació està a disposició dels clients com a declaració jurada.