Festa de l'escuma - Parentesis Grup - 3 so llum lloguer equips altaveus microfons canons escuma videoprojector projectors patalles gegants pantalla gegant TV festes festa major animació infantil sonoritzacio concerts festivals actes esdeveniments fires megafonia convencions corporatius empreses il·luminació maquines de neu confeti fum disco discoteca dj deejay discomobil conciertos ALQUILER EQUIPOS SONIDO LUZ AUDIOVISUALES LINE ARAY

Sobre nosaltres

VALORS

Compromís:

  • La implicació de la nostra empresa des del moment d’acceptar l’encàrrec.
  • Ens preocupem de tot per garantir la tranquil·litat dels clients.

 

Qualitat:

  • Posem a disposició els millors equips tècnics i professionals qualificats per donar el millor servei, però el que ens dona la qualitat també és la gran experiència adquirida gràcies a gran quantitat de tipologia d’actes, esdeveniments i festes.

 

Confiança:

  • La nostra trajectòria i els nostres clients ens avalen per oferir un servei de gran qualitat.

 

Innovació:

  • Contínuament ens formem i renovem els nostres equips tècnics per tal de donar un servei excel·lent. Disposem d’equips d’última generació que donaran un toc d’elegància i modernitat al teu esdeveniment.

 

Professionalitat:

  • Els nostres tècnics, altament qualificats, coneixen molt bé tot el sector i tenen una llarga experiència. La diversitat d’actes ha fet que disposem d’una versatilitat important, adaptant-nos a totes les necessitats del client, no tenim mai un No per resposta.

 

MISSIÓ

  • Donar una atenció d’excel·lència, assessorant i orientant als nostres clients, fent que els seu esdeveniment sigui perfecte.

 

VISSIÓ

  • Volem ser una empresa líder i de referència per als amants dels detalls en els esdeveniments, el bon gust, la simplicitat i la senzillesa forma part de l’ADN dels nostres serveis i esdeveniments.

DECLARACIÓ JURADA

Parentesis Grup disposa en vigor de totes les assegurances en matèria de riscos laborals, seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada.

També declarem l’alta a la Seguretat Social de tots els seus treballadors, així com d’estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l’Estat, Generalitat de Catalunya i Seguretat Social.

Tota aquesta documentació està a disposició dels clients com a declaració jurada.