Música i Discoteca

Felicitats!

Si esteu aquí és perquè heu decidit casar-vos. Esteu de sort, a nosaltres ens agrada la festa i anar de casament.

A Parentesis ens avalen més de 15 anys d’experiència en el sector dels casaments i celebracions, us escoltarem i us aportarem solucions en tot moment.

Us convidem a sumar-vos al nostre itinerari, per no deixar-vos cap detall el dia del vostre casament i que aquest sigui únic, exclusiu i tot surti rodó, tot aportant idees i solucions creatives.

Som-hi!

La cerimònia

Instal·lem un equip de so per sentir-se alt i clar el “si vull”.

Acompanyat de la música que haureu escollit per destacar cada moment especial: entrada del nuvi, entrada de la núvia, moment dels anells, etc.

L'aperitiu

Música ambiental al vostre gust

podeu escollir una de les nostres playlist o feu la vostra pròpia playslist Spotify.

Banquet

Un casament és una festa on no i poden faltar els regals

pastís, sorpreses dels convidats, videoprojeccions, vers del padrí, etc. I per descomptat música ambiental durant el banquet.

Disco

Us espera una llarga nit, amb la vostra música i la que agrada als vostres convidats i amics.

Podeu personalitzar la sessió discoteca, demanar cançons al DJ i tot això amb un equip de so i llums que convertiran el vostre casament en una autèntica pista de ball.

REPORTATGE CASAMENT ORIGINAL REPORTATGES BODA FOTOGRAF CASAMENT FOTOGRAFIA DE BODES AMB ENCANT INFORMALS DIVERTIDES DIFERENTS LA TRIA DE PERAFITA LA GARRIGA DE CASTELLADRAL CAL PUNTES SESSIO NUVIS PARELLES CATERING NUPCIAL DJ DEEJAY DISCOTECA MOBIL DISCOMOBIL DISCO BODORRIO CONFETI 5 party formentera puigventos estany clar cal vidal la vella farga oller del mas celler abadal mas la sala castell peralada

Sonorització, música i discoteca
pel vostre casament

Et vols casar amb mi?

Parentesis som una empresa amb un equip humà altament qualificat, ens agraden els reptes i fer coses noves.

Tot això ho aconseguim gràcies a l’empenta i il·lusió que posem a cada casament. La barreja d’entusiasme, professionalitat i un equipament tècnic de gran qualitat fan que el nostre treball sigui de pel·lícula.

Planificació i timing

Programem diverses reunions de treball amb vosaltres, per poder-vos escoltar i assessorar amb tota la part tècnica de so, llum i audiovisuals.

Si voleu també podem fer les reunions amb Skype o Hangouts.

Pas a Pas

Elaborem un plàning per no fer reunions llargues i avorrides.

Penseu que estem preparant el vostre casament i per aquest motiu l’heu de gaudir des del minut 0.

Per fi ha arribat el gran dia.

Ja ha arribat el dia del vostre casament i nosaltres ho tenim tot a punt.

Els nostres tècnics s’encarregaran de muntar tots els equips de so, llum i visuals, tal com s’ha pautat a les reunions i sense deixar res a l’atzar. Tenim la tranquil·litat que tot sortirà perfecte i tal com us ho heu imaginat. Vosaltres gaudiu del dia més bonic de la vostra vida, mentre nosaltres treballarem perquè el vostre casament sigui espectacular.