Extres casaments

Els detalls marquen la diferència

Posem a la vostra disposició una sèrie de serveis per inspirar-vos i donar un toc original i elegant al vostre casament

Il·luminació

Fem brillar les teves il·lusions

Les guirnaldes de llum amb bombeta Edison estan de moda. Ja sigui per il·luminar un sopar a l’aire lliure, decorar amb un toc de calidesa un aperitiu en un exterior quan cau la posta de sol. O simplement recordar aquelles festes i balls de festa major amb un ambient de llum vinatge i rural.

Oferim el lloguer de guirnaldes de llum, amb bombetes càlides Edison a l’estil vintage. Però amb tecnologia led, perquè les puguis endollar a qualsevol lloc sense preocupar-te del consum elèctric.

Si vols també t’oferim pals de fusta amb estil rústic, així com suports per poder penjar les guirnaldes a qualsevol espai.

També tenim cortines de micro leds.

Fotomaton & photocall

En els casaments, s’han posat de moda els fotomatons i photocalls.

Quan comença el ball, comença la bogeria.

A Parentesis us oferim un fotomaton amb impressió de fotografies instantànies i il·limitades en alta qualitat.

A més us regalem un àlbum de firmes pensat perquè els convidats enganxin la seva foto i escriguin una dedicatòria.

En definitiva tindreu un àlbum de casament amb les fotos, no oficials i divertides del vostre casament.

A més a més pots demanar tantes còpies com vulguis, us oferim barra lliure de fotos durant les 2 hores de servei.

Senzillament, fotos originals i súper divertides perquè els vostres convidats deixin empremta durant la discoteca.

REPORTATGE CASAMENT ORIGINAL REPORTATGES BODA FOTOGRAF CASAMENT FOTOGRAFIA DE BODES AMB ENCANT INFORMALS DIVERTIDES DIFERENTS LA TRIA DE PERAFITA LA GARRIGA DE CASTELLADRAL CAL PUNTES SESSIO NUVIS PARELLES CATERING NUPCIAL DJ DEEJAY DISCOTECA MOBIL DISCOMOBIL DISCO BODORRIO CONFETI 5 party formentera puigventos estany clar cal vidal la vella farga oller del mas celler abadal mas la sala castell peralada ses oliveres vilasendra

Karaoke

El karaoke és el complement ideal per una discoteca de casament.

Segur que coneixes a un amic tímid que no li agrada ballar o aquells avis que per la seva edat no poden seguir el ritme de la festa. Però tens ganes que estiguin a la pista gaudint del vostre casament.

Et proposem complementar la discoteca del teu casament amb un karaoke.

El nostre karaoke és diferent de la resta, el motiu és que mensualment l’actualitzem amb les últimes novetats, incorporant el Top100 de les cançons més escoltades.

Això permet que tothom, des de petits a grans i trobin una cançó per cantar. És una activitat molt participativa i ideal per a totes les edats.

A més si no vols cantar, t’ho passaràs la mar de bé mirant les actuacions dels teus amics i familiars.

Lloguer d'equips de so, llum i videoprojectors

Us oferim el lloguer d’equips de so, llums i videoprojectors, pensats perquè la festa no s’acabi.

Imagina’t disposar d’un equip de so, un cop acabi la discoteca del teu casament? Poder reproduir una playlist d’Spotify connectant el teu smartphone, tauleta o ordinador.

O has llogat una casa durant un cap de setmana i el diumenge faràs una barbacoa amb els amics… pots deixar un altaveu amb música ambiental per animar la festa.

Consulta l’apartat de lloguer i veuràs totes les opcions que et podem oferir.

REPORTATGE CASAMENT ORIGINAL REPORTATGES BODA FOTOGRAF CASAMENT FOTOGRAFIA DE BODES AMB ENCANT INFORMALS DIVERTIDES DIFERENTS LA TRIA DE PERAFITA LA GARRIGA DE CASTELLADRAL CAL PUNTES SESSIO NUVIS PARELLES CATERING NUPCIAL DJ DEEJAY DISCOTECA MOBIL DISCOMOBIL DISCO BODORRIO CONFETI 5 party formentera puigventos estany clar cal vidal la vella farga oller del mas celler abadal mas la sala castell peralada ses oliveres

Màquines de confeti i serpentines

Vols causar sensació i donar un toc d’efecte al teu casament?

Disposem del lloguer de màquines de confeti i serpentines. Ideals per la sortida de la cerimònia substituint o complementant el llançament d’arròs o pètals. També la pots utilitzar en altres moments com l’entrada al menjador, el moment del pastís o la inauguració del ball.

Utilitzem confeti i serpentines amb paper biodegradable i ignífug.

Podem personalitzar la forma (rodó o rectangular), sempre utilitzem confeti gegant, ja que no és molest per les persones i és molt fàcil de netejar.