En cada paraula, en cada gest, hi ha una emoció. El dia del teu casament la teva parella i tu sereu el centre de totes les mirades. Somriures, llàgrimes, cares d’il·lusió i alegria. Nosaltres serem allà per captar els vostres sentiments a flor de pell.

Ens adaptem a les necessitats de cada parella, fent fotografies tant d’interior com d’exterior. Des dels preparatius fins a un àlbum complet del viatge de noces. Un munt de possibilitats perquè triïs el que desitgis.

Utilitzem tots els recursos per aconseguir les millors fotografies: càmeres, il·luminació, drons i uns tècnics especialitzats en esdeveniments. També tenim projectors i pantalles gegants, a més d’un equip de so d’alta qualitat.

Però tan important és tenir els recursos tècnics com ser capaç de trobar els moments més especials i recollir els més macos sentiments. Per això volem que ens expliquis amb què somies, per assessorar-te i fer un reportatge únic del primer dia de la teva futura aventura.

El teu casament serà un record per sempre que podràs compartir amb les persones que més estimes.

En Lluís Barniol, un apassionat de la fotografia

Et presentem el nostre fotògraf amb majúscules: en Lluís. Ja des de ben petit volia captar tot allò que li despertava curiositat. És tècnic en imatge i so i com a fotògraf està especialitzat en reportatge social. Detallista, amb bon gust i una gran sensibilitat. Sempre està motivat per anar una mica més enllà, per no conformar-se amb el que hi veu tothom.

“La meva feina és el meu estil de vida. A les meves fotos busco espontaneïtat, fugir dels tòpics d’una fotografia clàssica amb un posat tradicional. Considero importantíssim captar-les d’una manera natural però al mateix temps que aquestes reflecteixin elegància.

 

Per a mi fer una foto no és només aconseguir una imatge bonica. Va més enllà. Per a mi una bona foto és captar moments de felicitat, de nostàlgia, emocions… És deixar empremta d’uns moments irrepetibles que al llarg dels anys es convertiran en uns records preciosos.”

Tots els nostres serveis a la teva disposició

null

Vídeo

Donem vida a les emocions.

null

Música & DJ

Posem música als teus sentiments

null

Il·luminació

Creem sensacions amb la llum

null

Altres Serveis

Cuidem cada detall