Els petits detalls ens fan grans

Saber decorar és un art. En especial en un casament, on els sentiments són a flor de pell. Trobar els petits detalls que ens fan sentir a gust és molt important. Rams de flors, plats amb acabats daurats, globus immensos, mobles rústics, espelmes, miralls rodons de metall, llums de cortina, cadires de fusta, pissarres, photocall temàtic… Tot és possible.

Podem crear l’ambient que desitgis, tan d’interior com d’exterior, seguint el teu estil preferit: vintage, exòtic, boho, romàntic, modern, clàssic, eivissenc… En uns jardins, a la platja, en uns salons imperials… Tu ens inspires amb les teves idees, nosaltres les fem realitat.

L’equip de Paréntesis decorem els teus moments amb molta dedicació i amor. Cuidem cada detall i t’assessorem perquè el teu casament sigui tal i com te l’havies imaginat (o encara millor).

 

 

Segells de goma personalitzats

 

Deixa empremta en un dels dies més especials de la teva vida.

Una forma original, personal i sempre diferent d’estampar les teves invitacions.

Et proposem diferents models o si ho prefereixes ens fas arribar el teu disseny personalitzat. En menys d’una setmana el rebràs  a casa teva.

 

Recorda que pots escollir entre segells de fusta o segells de tintatge automàtic. Si tries el de fusta no t’oblidis d’escollir el tampó.

 

Per sucar els teus segells manuals

En aquest apartat trobaràs tres tipus de tampons tenint en compte la mida:

  • Micro 1 (50 x 90 mm)

  • Micro 2 (70 x 110 mm)

  • Micro 3 (90 x 160 mm.)

Tenint en compte la grandària del segell manual i/o de fusta hauràs de triar entre algun dels models anteriors. Tots ells es presenten amb un estoig de plàstic.

Pots triar també entre diferents colors de tinta, a escollir entre blau, negre, vermell, verd o sense entintar.

Al taller també disposem d’altres tipus de tampons especials com per exemple per marcar superfícies de materials no absorbents (metalls, plàstics, vidre, fusta barnitzada, catàlegs, fullets plastificats, fotografies…).

Si necessites més informació sobre aquest apartat pots contactar amb nosaltres.

Tots els nostres serveis a la teva disposició

null

Vídeo

Donem vida a les emocions.

null

Equips de so

Posem música als teus sentiments

null

Il·luminació

Creem sensacions amb la llum

null

Fotografia

Captem moments irrepetibles.