Digues Sí a viure un dia molt especial

T’has imaginat el teu casament de mil maneres diferents, totes elles molt especials. En un entorn preciós, envoltada de la gent que estimes i gaudint de cada moment ple d’amor i tendresa.

Vols que sigui màgic i nosaltres som aquí per fer-ho possible. Ho tenim tot a punt perquè sigui inoblidable: el reportatge fotogràfic, el vídeo, la llum, el so, la música i la decoració. Ens encarreguem de tot perquè tu et centris en el que realment és important per a tu: la parella i els convidats.

Si ho desitges, l’equip Paréntesis volem acompanyar-te en la teva felicitat i formar part de la teva història d’amor. Farem tot el possible perquè recordis el teu casament per sempre amb un somriure als llavis.

El nostre compromís ens porta sempre a cuidar els detalls i a trobar les millors solucions per fer possibles les teves idees.

T’escoltem, t’assessorem i  et proporcionem el suport tècnic perque totes les teves necessitats quedin cobertes i la vostra festa sigui una experiència inoblidable.

Tots els nostres serveis a la teva disposició

null

Fotografia

Captem moments irrepetibles.

null

Vídeo

Donem vida a les emocions.

null

Música & DJ

Posem música als teus sentiments

null

Il·luminació

Creem sensacions amb la llum

null

Altres Serveis

Cuidem cada detall

Comparteix amb nosaltres els teus desitjos

 

Cuidem fins a l’últim detall perquè tot surti rodó, sense deixar res a l’atzar.
Explica’ns quins són els teus desitjos i farem que el dia del teu casament sigui únic i inoblidable. Qualsevol idea que se’t passi pel cap serà benvinguda.
Tu només has de gaudir-ne, al costat de la teva parella, amics i família.

Contractació / Informació:

t. 938 250 518

m. 617 958 376