Qui som

Som una empresa dedicada a la imatge i so professional, al lloguer de material per esdeveniments i a la realització de serveis per espectacles i celebracions, ja siguin de petit o gran format.

Que oferim

La quantitat i qualitat d’equips i elements que disposem, ens permet ser un col·laborador idoni per a un gran nombre d’organitzadors d’esdeveniments de tot tipus: hotels, escoles, entitats, institucions públiques i privades, etc.

 

El nostre compromís

El nostre compromís amb la satisfacció del client, ens porta a treballar amb equips d’alta gama per tal d’oferir en tot moment les darreres novetats tecnològiques. Així mateix el nostre personal està degudament format i titulat per tal de desenvolupar totes les tasques del seu lloc de treball.

 

Declaració jurada

Parentesis Grup disposa en vigor de totes les assegurances en matèria de riscos laborals, seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada.

També declarem l’alta a la Seguretat Social de tots els seus treballadors, així com d’estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l’Estat, Generalitat de Catalunya i Seguretat Social.

Tota aquesta documentació està a disposició dels clients com a declaració jurada.