SOBRE NOSALTRES

Qui som:

Som una empresa dedicada a la imatge i so professional, al lloguer de material per esdeveniments i a la realització de serveis per espectacles i celebracions, ja siguin de petit o gran format.

Que oferim:

La quantitat i qualitat d'equips i elements que disposem, ens permet ser un col·laborador idoni per a un gran nombre d'organitzadors d'esdeveniments de tot tipus: hotels, escoles, entitats, institucions públiques i privades, etc.

El nostre compromís:

El nostre compromís amb la satisfacció del client, ens porta a treballar amb equips d'alta gama per tal d'oferir en tot moment les darreres novetats tecnològiques. Així mateix el nostre personal està degudament format i titulat per tal de desenvolupar totes les tasques del seu lloc de treball.


 Declaració jurada:

Parentesis Grup disposa en vigor de totes les assegurances en matèria de riscos laborals, seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada.
També declarem l'alta a la Seguretat Social de tots els seus treballadors, així com d'estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l'Estat, Generalitat de Catalunya i Seguretat Social.

Tota aquesta documentació està a disposició dels clients com a declaració jurada.