Hola sóc el Lluís

2017-10-25

Em dic Lluís i sóc un apassionat de la fotografia, ja des de ben petit m'ha agradat captar tot allò que em despertava curiositat.

La meva formació de tècnic d'imatge i so m'ha portat a especialitzar-me com a fotògraf i molt més concretament en el camp del reportatge social.

L'any 2005 vaig crear la meva empresa, Parentesis www.parentesisgrup.com amb la inquietud de donar serveis professionals d'imatge i so a clients particulars, empreses i institucions.

Al llarg d'aquests anys he tingut la sort de poder acumular experiència i convertir la meva feina amb un estil de vida.

M'estimo la meva professió i m'apassiona aquest món, em considero una persona afortunada i detallista, amb bon gust per tot allò que faig, segurament aquesta sensibilitat m'ha portat la inquietud d'anar una mica més enllà.

A les meves fotos hi busco espontaneïtat, per mi fer una foto no és només aconseguir una imatge bonica, va més enllà, per mi una bona foto és captar moments de felicitat de nostàlgia, emocions... en definitiva deixar empremta d'uns moments irrepetibles que al llarg dels anys es convertiran en uns records preciosos.

Una altra de les meves passions és la música. Fa anys que compagino la fotografia amb la feina de deejay. El que va néixer com una afició s'ha convertit en una feina que m'aporta molta satisfacció. 

Fer possible que la gent s'ho passi bé és una de les experiències més gratificants.
Em considero una persona amb una bona cultura musical, això em permet adaptar la música de cada sessió al ritme i estil que demana la festa.

Amb aquest blog que ara començo, tinc ganes de compartir amb vosaltres alguns moments de la meva vida.

Per la meva part estic a la vostra disposició per ajudar-vos a fer possible que el vostre casament sigui únic.